Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - موسيقي ما- رهبران ارکسترهاي ايراني به همراه سالارعقيلي و مديرعامل بنياد رودکي در آخرين ساعات پيش از عزيمت به روسيه درباره نتاريج تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني نظرات جالبي داشتند.
به گزارش خبرگزاري آريا، سالار عقيلي درباره نتايج پيش رو تيم ملي فوتيال ايران در جام جهاني گفت: «من در همه کارها بخشي براي شانس در نظر مي‌گيرم و مي‌گويم کسي شانس مي‌آورد که در مسير شانس قرار بگيرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شانس الکي نمي‌آيد. بخشي از هر چيزي شانس است و بخش ديگر تلاشي است که به کار مي‌بريم. در فوتبال اروپا ممکن است 90 دقيقه فوتبال دست تيمي باشد که تيم مقابل در دقايق پاياني يک موقعيت پيدا مي‌کند و گل مي‌زند و برنده مي‌شود. اصلا نمي‌توان پيش‌بيني کرد و بخشي از آن به اين موضوع برمي‌گردد که توپ گرد است. همين که ما در جام جهاني هستيم اتفاق بزرگي است و بعضي تيم‌ها مثل هلند و ايتاليا در جام جهاني نيستند و وقتي ايران حضور دارد اتفاق بزرگي است. هيچ‌چيز را در هيچ زمينه‌اي نمي‌توان پيش‌بيني کرد و فوتبال که جاي خود دارد. انشاالله با دعاي خير مردم و برنامه‌هايي که آقاي کي‌روش براي تيم ملي انديشيده‌اند افتخاري براي فوتبال کشورمان بدست بيايد. من يک ماه است که فکر مي‌کنم ايران يک گل به مراکش مي‌زند. اگر نشد به ما فحش ندهيد!»
* شهبازيان: خودم کاپيتان فوتبال بودم!
رهبر ارکستر ملي ايران نيز درباره نتايج تيم ملي فوتيال در روسيه معتقد است:« من فکر مي‌کنم با مراکش 1-1 کنيم و به اسپانيا 2-0 مي‌بازيم.»
فريدون شهبازيان در ادامه افزود: «البته فوتبال را نمي‌توان پيش‌بيني کرد. من خودم فوتبالي بودم و در دانشگاه تيم فوتبالي به اسم تيم فوتبال شهباز داشتم و خودم هم کاپيتان بودم. فکر مي‌کنم با پرتغال 2-1 مي‌شويم. دلم مي‌خواهد ما بزنيم ولي نمي‌شود.»
علي اکبر صفي‌پور مديرعامل بنياد رودکي نيز در اين باره گفت: «من پيش‌بيني مي‌کنم که مراکش را مي‌بريم و دو مساوي مي‌کنيم و به مرحله بعد مي‌رويم.»
در اين بين شهرداد روحاني نيز مفتقد است: «آقاي صفي پور خيلي خوش‌بين هستند و من ترجيح مي‌دهم که پيش‌بيني نکنم. به هرحال يک گل مي‌‌تواند مردم ايران را خوشحال کند. به هرحال بعد از هزارو يک شب با همتي دوباره در صحنه مي درخشيم با يازده ستاره.»

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۸۸۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تورم جهانی بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶

پیش‌بینی می‌شود تورم جهانی پس از رسیدن به اوج ۸.۷ درصدی در سال ۲۰۲۲ به ۵.۹ درصد در سال ۲۰۲۴ کاهش پیدا کند و تا سال ۲۰۲۶ به ۳.۷ درصد برسد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، نرخ تورم جهانی به‌تدریج در حال کاهش، اما این کاهش کند بوده است. سوال این است که آیا تورم به اندازه کافی کاهش پیدا می‌کند تا سیاست‌های پولی را تسهیل کند یا خیر. فدرال رزرو تاکنون نرخ‌ها را به مدت ۹ ماه در میان تورم اصلی قوی‌تر از حد انتظار نگه داشته است که این اقدام قیمت‌های نوسان انرژی و مواد غذایی را حذف نمی‌کند.

با این حال با نگاهی بیشتر به آینده، پیش‌بینی‌های تورم صندوق بین‌المللی پول (IMF) نشان می‌دهد که با کاهش فشار قیمت‌ها، تورم کاهش پیدا می‌کند، اما مسیر کاهش تورم خالی از ریسک‌های ناشناخته نیست.

چشم‌انداز تورم صندوق بین‌المللی پول

طبق آخرین پیش‌بینی‌های صندوق بین‌المللی پول برای نرخ تورم جهانی تا سال ۲۰۲۶، تورم جهانی پس از رسیدن به اوج ۸.۷ درصدی در سال ۲۰۲۲ به ۵.۹ درصد در سال ۲۰۲۴ کاهش پیدا خواهد کرد. این امر نشان‌دهنده روندهای تورم امیدوارکننده در میان رشد انعطاف‌پذیر جهانی است.

در حالی که تورم تا حد زیادی به دلیل کاهش قیمت انرژی و کالاها کاهش پیدا کرده است، تورم بالای مداوم خدمات چالش‌هایی را برای کاهش فشار قیمت‌ها ایجاد می‌کند. علاوه بر این، صندوق بین‌المللی پول خطر بالقوه تشدید درگیری در خاورمیانه را برجسته می‌کند که می‌تواند به شوک‌های قیمت انرژی و هزینه‌های حمل‌ونقل بالاتر منجر شود.

این تحولات می‌تواند بر سناریوهای تورم تأثیر منفی بگذارد و بانک‌های مرکزی را به اتخاذ سیاست‌های پولی سخت‌تر ترغیب کند. به‌طور کلی پیش‌بینی می‌شود که تا سال ۲۰۲۶، تورم جهانی به ۳.۷ درصد کاهش داشته باشد که به‌طور قابل توجهی بالاتر از هدف دو درصدی تعیین‌شده توسط چندین اقتصاد بزرگ است. از سوی دیگر در این سال می‌توان شاهد واگرایی در مسیر تورم بین اقتصادهای پیشرفته و نوظهور بود.

در حالی که پیش‌بینی می‌شود کشورهای ثروتمند تا سال ۲۰۲۶ نرخ تورم را نزدیک‌تر به هدف دو درصدی ببینند، پیش‌بینی می‌شود که نرخ تورم در اقتصادهای نوظهور به ۴.۹ درصد برسد که به میانگین‌های قبل از همه‌گیری نزدیک‌تر خواهد شد.

کد خبر 750447

دیگر خبرها

  • جواد نکونام: تمدید قراردادها از هفته آینده شروع می‌شود؛ آرامش باشد شانس موفقیت بیشتر است
  • درباره میوه‌فروشی که ۱۶ سال فکر کردیم «فریدون فروغی» است!
  • گل‌های دیدنی بازی‌های لیورپول - تاتنهام + فیلم
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد
  • آخرین شانس صلح؛ مذاکرات آتش‌بس در قاهره نتیجه بخش است؟
  • پیش‌بینی تورم جهانی بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶
  • جام جهانی از تمام داوران فوتبال ایران گرفته شد | اعتراف مهم افشاریان؛ بله ما نتوانستیم
  • (ویدئو) ادعای جنجالی در صداتو: فریدون فروغی نه، خواننده اصلی منم!
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴